WINACTIE met Earth Mama Angel Baby!

Wil jij dit winnen

Ter ere van de launch van mijn vernieuwde website, na een wel hele lange pauze, en om dan eindelijk die mijlpaal van 1000 likes te bereiken op mijn Facebook pagina, organiseer ik een superleuke winactie in samenwerking met Earth Mama Angel Baby voor al mijn lieve en trouwe volgers! Love you, ladies!

Wat kan ik winnen?

Een giftset (t.w.v. 19,95) is ‘A little something for baby’ bestaande uit producten die een pure en heerlijke verwenning voor je baby betekenen.

Inhoud van de giftset:

 • Angel Baby Oil (30 ml)
 • Angel Baby Lotion (60 ml)
 • Angel Baby Bottom Balm (30 ml)
 • Angel Baby Shampoo & Body Wash (60 ml)

Wat Earth Mama Angel Baby onderscheidt van andere (reguliere) merken die ook verzorgingsproducten hebben voor baby’s is dat zij een complete lijn van veilige, 100% natuurlijke producten waarborgen. Dit alles met hoogwaardige kwaliteit, gecertificeerd biologische kruiden en oliën, en vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. Zij bieden tevens lichaamsverzorging en (kruiden)theeën, die helpen bij de meest voorkomende ongemakken van zwangerschap, borstvoeding en de bevalling. See why I just looove them?

Yes! Wat moet ik doen?

I thought you would never ask! Als het goed is heb je de richtlijnen al gelezen op mijn facebook pagina, maar het is dus erg van belang dat je de belangrijkste voorwaarde, en dat is de reden waarom je dit wilt winnen voor je baby, plaatst onder deze blog als reactie! Let op: Gebruik hierbij dezelfde naam die je op Facebook ook gebruikt, zodat ik je makkelijk kan tracken als ik een winnares uitgekozen heb!

Dus nogmaals op een rij:

 • Like de facebookpagina’s van Aziema Fatima & Earth Mama Angel Baby.
 • Deel de winactie op facebook of via deze blog.
 • Laat in een bericht hieronder weten waarom je dit wilt winnen!

Hint: Denk bij je motivatie om te winnen waarom jij gelooft dat je baby profijt zult hebben van deze producten, wat je voor je baby wenst, hoe je zelf in het leven staat als moeder of iets leuks, grappigs of ontroerends over je baby (op komst). Be original! 🙂 Als je zelf geen (aanstaande) moeder bent, kan je natuurlijk ook meedoen voor de baby van iemand anders!

De winactie loopt t/m 11 juni en de winnares wordt bekend gemaakt op vrijdag 12 juni 2015 op mijn facebook pagina! Veel succes allemaal and spread the news! 


Geplaatst

in

door

Reacties

16 reacties op “WINACTIE met Earth Mama Angel Baby!”

 1. Nassira

  Ik zou dit graag willen winnen voor mn kleintje door alle chemische stoffen in babyzeep was ik haar zelden met zeep of iets met geur en ik smeer haar ook nooit in met olie om die reden lijkt me echt heerlijk mn meisje eens te verwennen met zo een setje, mama blij baby blij

 2. Jolanda Blekkenhorst

  Assalaam alikoum

  Door de drukte ben ik er nooit aan toegekomen om mijn jongste eens in te smeren met een lotion of haar een keer een baby massage te geven.
  Met dit setje kan ik dat uiteindelijk een keer doen.

 3. Wat een leuke, lieve, spontane en mooie reacties. Het zal nog lastig zijn een winnaar te kiezen.
  Vergeet niet de Facebookpagina van Aziema Fatima te liken en onze Facebookpagina: http://www.facebook.nl/EarthMamaNL

  Succes allemaal!

  Met liefde en groene groet,

  Earth Mama Angel Baby

 4. Naziha Ben

  Salaam alaikoem,

  Mijn tweeling ruiken de laatste twee maanden vooral naar Mama’s melk, omdat ik er voor heb gekozen ze vooral met water te wassen. MIsschien eens leuk om ze eens hiermee te verwennen!

 5. mgs

  Wat een mooie actie!!
  Ik doe mee voor een lieve vriendin die een drie!!! ling verwacht 🙂 dat jan ze zeker gebruiken aangezien ze het heeeeeeeel druk gaat krijgen en ik haar natuurlijk zoveel mogelijk ga helpen 🙂

 6. latifa kazizi

  ik zou dit setje graag willen winnen omdat ik 30 weken zwanger ben van mijn tweede dochtertje..
  En omdat ik besloten heb geen chemische producten te gebruiken, ik ben benieuwd hoe deze producten zullen bevallen

 7. Maysa van der Stam

  Salaam aleikoum, ik zou dit setje graag voor mijn schoonzus willen winnen, zij heeft een moeilijke tijd achter de rug vol met onzekerheid en twijfels, nu heeft ze een indicatie gekregen dat zij de ziekte van Lyme heeft….waar ze nu nog veel geduld voor moet hebben aangezien ze pas na de zwangerschap verder kunnen gaan met onderzoeken. ik wil haar graag steunen en ze verdient dit ook voor haar dochtertje die ze zo graag wilde in shaa Allah ya rabi

 8. Oughti Chah

  Ik zou dit graag voor mijn lieve zus winnen, omdat zij na 3 jaar eindelijk in verwachting is van haar 1ste kindje. En mijn lieve zus en mijn toekomstige neefje verdienen het gewoon!♡

 9. Fatima

  Ik wil dit graag winnen voor mijn prinsesje die net twee maandjes oud is. Ik was toevallig opzoek naar een natuurlijk product omdat zij het heerlijk vind om vertroeteld en verzorgd te worden! Met een natuurlijk product kan ik dit zorgeloos en vaak doen :DStiekem ga ik ook mee genieten van de producten, haha alles wat ik op haar smeer, smeer ik ook op mezelf:s geen tijd meer voor eigen dag en nacht creme.

 10. ouardia

  Asalaam alaikum

  Waarom ik graag wil winnen? Na een heftige zwangerschap heb ik een prachtige zoon in mijn armen kunnen sluiten. Zoveel liefde voor een klein mensje wat van mij Is. Mijn zoontje is een half jaar ziek geweest en nu wil ik graag hem verwennen met alles wat ik kan. En uiteraard met het beste en natuurlijkste wat er Is. De beste verzorging zonder gevaarlijke toevoegingen. Puur natuur <3

 11. Bibi Yushua Seg-Kadir

  Waarom ik graag zou willen winnen? Omdat ik, met de komst van m’n wondertje, bewuster ben gaan leven. Gezonder dan voorheen. Om als vrouw een zwangerschap en bevalling mee mogen maken is een zegen. Je eigen wondertje groot brengen doe je dan ook veel bewuster en je wilt je kind dan ook beschermen tegen al het slechte.
  M’n kind heeft een hele gevoelige huid en ontzettend last van eczeem waardoor ik qua verzorgingsproducten veel kritischer ben geworden, voor m’n kind alleen het beste en dat is zo puur mogelijk.

 12. Bibi Yushua Seg-Kadir

  Waarom ik graag zou willen winnen? Omdat ik, met de komst van m’n wondertje, bewuster ben gaan leven. Gezonder dan voorheen. Om als vrouw een zwangerschap en bevalling mee mogen maken is een zegen. Je eigen wondertje groot brengen doe je dan ook veel bewuster en je wilt je kind dan ook beschermen tegen al het slechte.
  M’n kind heeft een hele gevoelige huid en ontzettend last van eczeem waardoor ik qua verzorgingsproduvten veel kritischer ben geworden, voor m’n kind alleen het beste en dat is zo puur mogelijk.

 13. Irma Safdar

  Assalaamu’alaykum!

  Waarom ik dit pakket wil winnen? Al voor mijn zwangerschap heb ik de keuze gemaakt om producten te gebruiken die geen chemische troep bevatten. Dit heeft mij Alhamdulillah veel profijt bezorgd. Ook voor mijn kleine mannetje heb ik die keuze gemaakt. Babies zijn zo puur en schoon ter wereld gebracht, waarom zouden wij ze moeten ‘parfumeren’ terwijl ze al heerlijk ruiken ( I’m sorry if that sounded weird, I just adore my baby’s smell!) en waarom schoonmaken met chemische badproducten? Alhamdulillah heb ik de mogelijkheid om biologische producten te gebruiken, het is mijn plicht als Ammar’s mama om hem het beste en gezondste te geven dat ik hem kan bieden en in sha Allah zal dit pakket daar aan bijdragen!

 14. Fatma ayyildiz-yildiz

  Omdat ik zoveel tijd heb besteed aan het uitzoeken welke babyverzorgingsproducten nu echt natuurlijk en bio zijn, zonder bewerkte of chemische stoffen (heel veel bio verzorgingsproducten bevatten alsnog erg schadelijke ingredienten!) met 1 conclusie: earth mama angel baby is echt puur en veilig! Als ik win, geef ik het pakketje kado aan een vriendin die mij maar een rare geitenwollensok vindt 🙂

 15. Een Huismusje

  Assalaamoe alaykoem,

  Yeey! Ook ik doe mee in shaa Allaah. Binnenkort verwacht ik mijn tweede baby’tje op een hele bijzondere manier in shaa Allaah en een organic baby pakketje kan zeker niet missen. Wij doen er als gezin alles aan om onze kindjes zo min mogelijk te verzorgen/voeden met bewerkte troep. Dit zal dus een pluspuntje zijn hihi. Duimen maar!!

  Ik gun u btw iedereen hoor! <3

 16. oem firdaws

  Salaam alaykoem.
  Ik zou graag willen winnen omdat ik mijn 2 kleine hartediefjes de beste verzorging wil geven zonder de troep die je in de meeste winkels vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *