Welkom bij de cursus ‘Bevallen met Aziema Fatima’!

As-salaamu ‘alaykum lieve cursist,

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze unieke bevallingscursus en hiermee de eerste stap hebt gezet in de voorbereiding op jóuw bevalling vol rust, vertrouwen en kracht. Misschien dat je nu nog niet helemaal gelooft dat je jouw bevalling daadwerkelijk zo zal kunnen ervaren, maar geloof me dat het zeker mogelijk is! En dat niet ik, maar JIJ dat zelf zal gaan waarmaken, in shaa’ Allah. We gaan dit samen doen! Ik heb er ieder geval al heel veel zin in! Jij ook? 🙂

Toegang tot de cursus

Via deze link kom je bij ‘Mijn Account’ waar je een overzicht van jouw accountgegevens en de cursus waar je je voor hebt aangemeld. En iedere keer als je je inlogt op mijn website via http://www.aziemafatima.com/login kom je ook weer automatisch bij ‘Mijn Account’.

Om in te loggen heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig die je hebt aangemaakt tijdens je aanmelding voor deze cursus. Als je die bent vergeten, kun je via de link ‘Forgot Your Password’ onder de knop ‘Log In’ met jouw e-mailadres jouw gebruikersnaam toegestuurd krijgen met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Lukt het toch niet om je in te loggen of toegang tot de cursus te krijgen? Stuur dan een mail naar support@www.aziemafatima.com en je wordt zo snel mogelijk geholpen!

HEEL BELANGRIJK!

Nadat je een les hebt gevolgd, kun je de les markeren als voltooid door op de knop onder de les te klikken. Hierdoor krijg je automatisch toegang tot de volgende les en kun je jouw voortgang bijhouden. Ook krijg je hierdoor automatsch mailtjes van mij met daarin een terugblik van de les die je hebt afgerond. Daar vertel ik straks iets meer over. Klik dus iedere keer nadat je klaar bent met een les op de knop onderaan de les om de les als voltooid te markeren.

Over de inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit 7 lessen, waarvan iedere les cursusmateriaal bevat waarmee je extra aan de slag kan voor jezelf. De audio en powerpoint van de les zijn altijd apart te downloaden, zodat ze je nog rustig kan bekijken en beluisteren. Ook zitten er speciaal oefeningen en/of nuttige informatie inbegrepen als documenten die ook te downloaden zijn.

De dag nadat je een les afgerond hebt, ontvang je automatisch een persoonlijke mail van mij met een terugblik op de les, als een soort samenvatting om even de belangrijkste punten helder te hebben voor jezelf. Zo krijg je een beter overzicht op je vordering en boost het bovendien je motivatie om verder te gaan.

De partnerles

De laatste les is de afsluiting, waar ook mijn man, inmiddels een behoorlijke ervaringskundige te noemen na maar liefst 4 bevallingen met mij, aan het woord komt en speciaal voor jullie partners kort en krachtig handige tips meegeeft vanuit een echte mannenperspectief! Yes, dat belooft echt leuk te worden! Geef het dus alvast door aan je mannen dat zij aan de beurt zijn op het einde! 😉

Extra bonusles

Aan het eind van de reeks lessen wordt je ook nog eens beloond met een extra bonusles, waarin ik mijn persoonlijke ‘succesformule’ voor de bevalling weggeef in de vorm van tien persoonlijke SUPER tips. Deze tips heb ik vaak last-minute ingezet bij zusters die nog coaching wilde vlak vóór de bevalling met positieve resultaten! Deze tips zitten ook als document inbegrepen zodat je ze als houvast nog vaak kan nalezen in die laatste weken.

Je kan beginnen wanneer je maar wilt

Een van de grote voordelen van de online cursus is dat je kan starten wanneer jij maar wilt en je eigen tempo bepaalt in het volgen van de lessen. Je kan dus gelijk beginnen als je wilt en binnen een week al klaar zijn, of er heerlijk rustig de tijd voor nemen. Alles kan, alles mag! Ook zijn de lessen te downloaden (ook met audio apart) zodat je er altijd en overal toegang tot hebt. Dit geldt uiteraard ook voor al het cursusmateriaal die bij iedere les inbegrepen.

Altijd en overal toegang tot de cursus

Als cursist van ‘Bevallen met Aziema Fatima’ behoud je bovendien altijd toegang tot de cursus, hoe geweldig is dat? Alle verbeteringen en updates in deze cursus in de toekomst zal je dus altijd van mogen blijven profiteren, in shaa’ Allah.

Online begeleiding

Naast alles wat je in deze cursus leert, is een positieve omgeving waaruit je kracht en steun kan putten van onschatbare waarde. Daarom heb je als cursist ook toegang tot mijn besloten facebookgroep ‘Bevallen met Aziema Fatima!’ waar je terecht kan voor al je vragen, vorderingen en mijn input. Dit wordt een intiem en speciaal clubje dat niet alleen kan rekenen op mijn speciale aandacht, maar ook op die positieve boost en reminders die je zo hard nodig hebt onderweg naar je bevalling toe! Van mij en ook van elkaar! Let’s do this!

Meld je hier aan voor de besloten facebookgroep: www.facebook.com/groups/bevallenmetaziemafatima

Stuur mij eerst een PM met je facebooknaam én volledige naam, vóór je je aanmeldt voor de groep zodat ik zeker weet dat je een van mijn cursisten bent. Deze groep is uitsluitend toegankelijk voor jullie. Over een paar dagen zal ik een voorstelbericht plaatsen in de groep en jullie zijn vrij en welkom om te reageren (graag zelfs!) zodat we elkaar een beetje beter zullen leren kennen.

Als je vragen hebt over de les, kan je die stellen bij de comments-sectie onder de betreffende les. Je kan de vraag ook in onze besloten facebookgroep gooien, zodat de andere cursisten er ook van kan leren en op reageren, óf je kan ze apart insturen op cursus@www.aziemafatima.com als je het liever privé houdt. Je bent welkom om te vragen wat je maar wilt. Ik probeer altijd binnen 1-3 dagen te reageren, in shaa’ Allah.

Ik wens jullie heel veel succes toe met de cursus!

Veel liefs en wassalaam,

Aziema Fatima.