Coaching & Cursus

LET OP! In verband met mijn studie verloskunde, ben ik vanaf de zomer 2018 NIET meer actief als doula. Binnenkort verschijnt er een lijst met geboortewerkers waar ik jullie graag naartoe verwijs bij interesse in een doula, cuz’ just like tea…, having a doula = AL-WAYS a good idea! 😉

Mocht je interesse hebben in online coaching, kan je contact met me opnemen via het contactformulier of via mail@www.aziemafatima.com. Via een gereduceerd tarief kan je dan alsnog gebruik maken van mijn online cursus & coaching. 

Welkom bij Aziema Fatima, jouw coach bij zwangerschap en bevalling!

Ben je onzeker, angstig en gespannen als je denkt aan de bevalling/borstvoeding? Voel je een grote behoefte aan steun, vertrouwen en spirituele kracht? Wil je goed voorbereid dat avontuur aangaan, maar weet je niet hóe? Wees welkom bij Aziema Fatima, en sta open voor een geheel nieuwe ervaring met behulp van mijn ZEVEN pijlers voor een bevalling vol Rust, Vertrouwen & Kracht! Volgens mijn geheel unieke benadering, verzorg ik individuele coaching en cursus tijdens de zwangerschap en/of bevalling. 

Wat maakt mijn coaching zo uniek?

Wat mijn coaching zo uniek maakt is de benadering van binnenuit naar buiten toe. Mijn werkwijze gaat uit van een islamitisch spiritueel kader waar er eerst rust wordt gecreëerd in de ziel om daarna effectiever een mindset van vertrouwen te kunnen vestigen in de geest. Op die stevige basis gaan we fully empowered aan de slag met praktische tips en inzichten om onze lichamelijke kracht ten volle te kunnen ervaren! Want JIJ kunt dit! Sterker nog, jij bent gemaakt om dit te kunnen! We houden onszelf zo veel bezig met wat er mis kan gaan, dat we ons niet meer focussen op alles wat wij al in huis hebben om het goed te laten gaan!

Een essentieel onderdeel die ik meeneem in mijn coaching is dat we voortbouwen op een religieus spiritueel fundament. Als wij geschapen zijn om te dragen, baren en te voeden, geloof dan ook zeker dat Hij ons met de juiste tools gezegend heeft om hier op een krachtige wijze mee om te gaan. Ik leer je o.a. deze God-gegeven tools te begrijpen en hoe je er het beste mee kan omgaan. Mijn werkwijze is tevens gebaseerd op de Zeven Pijlers van een bevalling vol Rust, Vertrouwen en Kracht. Deze pijlers heb ik ontdekt tijdens mijn eigen bevallingservaringen en de bevallingservaringen van zusters die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden naar hun eigen positieve bevallingservaring.

Op naar een bevalling vol rust, vertrouwen en kracht!

Let me guess, dit zijn niet de eerste woorden die in je hoofd opkomen als je denkt aan de bevalling! Niet verwonderlijk, als je je bedenkt aan wat we allemaal blootgesteld worden tegenwoordig! Zoveel informatie online en goedbedoelde adviezen van familie of vriendinnen, je weet het even niet meer. En al he-le-maal niet, als je horrorpraatjes hebt mogen aanhoren over de bevalling. Of misschien ben je zelf al eerder bevallen en ben je er stellig van overtuigd dat bevallen nu eenmaal pijn en ellende is waar iedere vrouw doorheen moet. Onzekerheid en spanning voor wat komen gaat houdt je flink bezig, al probeer je er niet aan te denken. Wat er ook speelt, I think you could use somebody!

Ik geloof niet in dé methode voor een vlekkeloze bevalling of het toepassen van enkele slimme ‘trucjes’. Het is een samenwerking tussen ziel, geest en lichaam, waarin jij jezelf de ruimte en tijd moet geven om je eigen unieke balans te vinden. Vaak vergroot het effect van spiritualiteit het vertrouwen in ons lichaam, maar soms is het ook zo dat door het opdoen van nuttige kennis en inzicht over hoe wonderlijk je lichaam wel niet in elkaar zit, je geloof en vertrouwen worden versterkt. Waar ik in geloof is het leren begrijpen van de processen van lichaam, geest en ziel en hoe jij hier bij jouw bevalling zo goed mogelijk op kunt inspelen. Hierin een eigen balans vinden en uitzoeken wat werkt voor jou! Dit is voor iedere vrouw een uniek samenspel en gebeuren.

Het pad die je na het doorlopen van mijn coaching zal bewandelen is geheel de jouwe en maakt elk van onze ervaringen zo bijzonder. Ik voel me vereerd als ik onderdeel mag uitmaken van jouw unieke weg naar de bevalling toe!

Interesse?

Mijn coaching verzorg ik in de vorm van:

  • Doula begeleiding
  • Individuele coaching
  • Online cursus ‘Bevallen met Aziema Fatima’.

Moslim Doula

Een doula is een bevallingscoach die de zwangere vrouw fysiek, geestelijk en emotioneel bijstaat tijdens een van de grootste gebeurtenissen in haar leven: de bevalling! Ook begeleidt zij de zwangere vrouw al tijdens de zwangerschap om rust en vertrouwen te brengen in de weg naar de bevalling toe. Naar mijn weten was ik de eerste ‘moslim doula’ in Nederland en er zijn op dit moment te weinig die volgen en dat is jammer, want er bestaat een grote behoefte naar de religieus-spirituele meerwaarde van zo’n belangrijke steun tijdens de bevalling. Op mijn blog staan verhalen uit mijn ‘doula diary’ zodat je inzicht kan krijgen hoe ik te werk ga als doula in de praktijk.

Neem persoonlijk contact met me op voor meer informatie over mijn doula & coaching pakketten en de tarieven die ik hanteer. Per jaar neem ik een beperkt aantal cliënten aan om toch ‘in touch’ te blijven met de praktijk ondanks mijn werk, studie en gezinsdrukte. Ik woon en werk in Den Haag e.o.

Online cursus ‘Bevallen met Aziema Fatima’

Eindelijk is het zover! Op veler verzoek heb ik eindelijk mijn allereerst online cursus gelanceerd ter voorbereiding op de bevalling. De cursus is gebaseerd op de Zeven Pijlers van een bevalling vol Rust, Vertrouwen en Kracht. Deze pijlers heb ik ontdekt tijdens mijn eigen bevallingservaringen en de bevallingservaringen van zusters die ik in de afgelopen jaren heb mogen begeleiden naar hun eigen positieve bevallingservaring.

Wil jij ook graag een bevalling waarin je niet bang bent voor de pijn, je geen zorgen maakt om mogelijke complicaties en bewust en vol vertrouwen die bevalling in stapt? En dan ook nog eens vanuit religieus perspectief waardoor jouw bevalling een spirituele beleving wordt? Dan is de cursus ‘Bevallen met Aziema Fatima!’ precies wat je nodig hebt!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *